Mobile Logo

Cookies

Vi gemmer information om dit besøg på hjemmesiden

I overensstemmelse med EU-direktiv 2002/58/EF om beskyttelse af personlige oplysninger og elektronisk kommunikation, ændret ved direktiv 2009/136/EF og dansk lovbekendtgørelse nr. 1148, 'Cookie loven' gældende fra 14. december 2011 oplysninger vi her om brugen af cookies på vores hjemmeside betech.dk

 

Formål med brug af cookies
på websitet

Intern/
1.parts cookie

Ekstern/
3.parts cookie

 

Teknisk funktionalitet

Ja

Ja

 

Trafikmåling

Ja

Ja

 

Adfærdsbaseret, individuelt målrettet indhold/kontakt

Ja

Nej

 

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)

Nej

Nej

 

1. Ejeroplysninger

Dette website ejes og udbydes af:

Betech a/s
Vesterlundvej 4, 2730 Herlev
Telephone: +45 44858100 
Email: info@betech.dk


2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.


2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


2.2 Sådan sletter du cookies

Cookies slettes via din internet browser. Se Erhvervsstyrelsens guide til håndtering af cookies.


2.3 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se Erhvervsstyrelsens guide til håndtering af cookies.


2.4 Hvad bruges cookies til på vores website?

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt brugeroplysninger om fx geografisk placering og indholdsinteresser, hvilket gør os i stand til at tilpasse websitets funktioner og inhold herefter.

Disse programmer (apllikationer) benyttes i indsamling og måling af trafik på betech.dk:

  • Google Analytics
  • Dynamicweb forms & statistics
  • Campaign Monitor
  • LinkedIn

 

2.5 Om Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (men det anbefaler vi ikke). 


3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.


3.1 Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig i vores system, skal du rette henvendelse til os. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, bedes du meddele os dette. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 
 
 
 
 
 

Tilbage til Databeskyttelse

Accepter cookies

Dette website bruger cookies til at følge din adfærd og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.
Du kan altid slette gemte cookies i dine browserinstillinger Læs mere