Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

30-06-2015

Kæmpe-pakning til Statoil Refinery

Produktionsanlæggene på raffinaderier og i procesindustri kan andrage gevaldige størrelser. Statoils afsvovlingsanlæg i Kalundborg er ingen undtagelse. Her er man vant til at arbejde med de store dimensioner, og det afspejler sig i komponenter som pakninger og tætninger.

 

Stor kamprofil

  Produktchef Timm Lauridsen demonstrerer størrelsen på et af de kamprofiler, Betech leverer til Statoil i Kalundborg. Pakningens diameter er hele 236 cm og fremstilles med et 0,5 mm tyndt grafitmateriale på begge sider.
     
Stor kamprofil   På ATS-anlægget i Kalundborg fremstilles flydende gødning. ATS står for Ammonium-Tio-Sulfid, og anlægget - der er udviklet i samarbejde med Haldor Topsøe - har afløst en ældre teknologi, hvor der benyttedes flydende svovl. Den nyere teknologi modvirker en problematisk fordampning af ammoniak.
     
Stor kamprofil  

Her ses filtreringsudstyret, der består af fem separate filterhætter monteret på en stor flange. Det store kamprofil tætner i flangens periferi, og hvert af de fem filtre tætnes yderligere af en mindre flangepakning.

Kontakt os, hvis du også vil høre om optimale pakninger til DIT anlæg ...

     
    Kontakt os!
     
     Modtag nyhedsbrev 

 

 


 

             Del denne side med andre: