Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

28-11-2014

Size Matters – og SMÅT er godt!

Når det gælder udvikling og fremstilling af teknologiprodukter indenfor Healthcare, Medico og Telecom kan det næsten ikke blive småt nok. Betech Seals kan levere præcisionsstøbninger i gummi og silikone. Et af specialerne er miniaturestøbning, hvor emnernes diameter kan være mindre end 2 millimeter – vel at mærke med høj overfladekvalitet og skrappe tolerancetærskler.

På billedet kan anes et eksempel på micro moulding i silikonegummi. O-ringen fremstilles hos søsterselskabet Codan Tech Qingdao i Kina og benyttes i et moderne høreapparat, hvor kompakt design og høj produktkvalitet er afgørende konkurrenceparametre.


Hvilke udfordringer har I med tekniske gummikomponenter og pakninger?

Codan Tech har også produktion i Danmark (Køge), og som en anden yderlighed fremstiller Codan Tech gummiemner op til 2 meter i diameter. Gennem netværksproduktion er der således ingen grænser for, hvilke formdele af gummi og silikone, Betech Seals kan bistå med.

Tilsammen udgør Betech Seals og Codan Tech forretningsgruppen Polymeric Solutions: En entusiastisk full-line udbyder af pakninger og polymerbaserede formdele, tætninger, membraner, profiler, bælge og fleksible beskyttere. Foruden selskaberne i Danmark og Kina, har gruppen salgsafdeling ved Stavanger i Norge, hvor der opereres under navnet Polymeric Solutions.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og sparring.

             Del denne side med andre: