Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

17-12-2012

Ny fabrikschef hos Betech Seals

Medio november 2012 tiltrådte Jan Michael Nielsen som fabrikschef hos Betech Seals.

Jan har en mangeårig baggrund fra forskellige niveauer i produktion og konstruktion i Nissens Kølerfabrik A/S, heraf 14 år som produktionschef. Efterfølgende har han arbejdet en årrække hos sengeproducenten Scandi Sleep A/S som produktions- og fabrikschef.

Jan er 51 år og uddannet som maskinmester. Han har gennem de seneste 10 år opnået kompetencer i LEAN metodik gennem uddannelse og praktiske erfaringer fra både store optimeringsprojekter og mindre, løbende forbedringsprojekter.

Betech Seals har gennem de seneste 4-5 år opnået meget tydelige resultater på både kvalitet, effektivitet og medarbejdertrivsel ved en løbende introduktion og omstilling til den anerkendte LEAN filosofi for ledelse og produktionsstyring.

Med sin solide baggrund som produktionsleder, kompetencer indenfor TS 16949 kvalitetssikring samt erfaringer med stanseprocesser og -værktøj skal Jan blandt andet føre Betech Seals’ fabrik og produktionssystemer videre til næste LEAN level.

             Del denne side med andre: