Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

07-01-2013

Ny administrerende direktør

Michael SjolteMichael Sjolte, 48 år, er d. 7. januar 2013 tiltrådt som administrerende direktør for Betech Seals A/S. Michael er uddannet maskinmester og teknikumingeniør  - og har læst ”Certificate in Business & Leadership” på Henley Business School. Michael har  tidligere arbejdet for ØK, Texaco Marine og Bosch-Rexroth, Cyklop og senest som forretningsudvikler i vækstprogrammet Accelerace (Symbion).

Michael skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling og vækst i Betech Seals, så virksomheden også fremover lever op til sine ambitøse forretningsmål.

Claus Nielsen (hidtidig adm. direktør) indtræder som bestyrelsesformand for Betech Seals A/S og er endvidere adm. direktør for søsterselskabet Codan Tech A/S samt Polymeric Solutions gruppen.

Polymeric Solutions er en business unit i den svenske, børsnoterede Addtech koncern og omfatter - udover ovenstående selskaber - også Codan Tech Qingdao Ltd. med produktion i Kina og salg til det asiatiske marked.

             Del denne side med andre: