Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

24-09-2014

Idérige løsninger til vindindustrien

Hvis du besøger WindEnergy i Hamborg, så læg din vej forbi stand nr. 323 i hal B1.

Danmark har gennem mange år haft en ledende position i den internationale vindindustri. Successen skyldes et mix af meget innovative virksomheder og en miljø- og energipolitik, der har prioriteret udviklingen af grøn, vedvarende energiforsyning højt.

Betech Seals er blandt de mange underleverandører, der har formået at etablere gode samarbejder og ofte bidraget med nytænkende løsninger til den voksende industri. Vel at mærke løsninger indenfor Betech Seals' kompetencefelt, som er pakninger, tætninger, fleksible inddækninger, bælge og formdele af gummi og andre polymere materialer.

Nogle af disse løsninger kan ses på standen i Hamborg, hvor man også møder både produktspecialister og salgspersonale.


WindEnergy Hamburg 2014

Løsninger fra Betech Seals er som regel individuelt tilpasset kundens applikationer og behov. Det kræver en god og ærlig dialog med fokus på, hvilke krav, problemer og succeskriterier kunden har for den pågældende løsning ... og teknisk solide medarbejdere, som også kan tænke "ud af boksen".

             Del denne side med andre: