Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

12-10-2015

Samsø-færge tankes på under 15 minutter


Miljøvenlig færgetrafik

"Prinsesse Isabella" på Hou-Sælvig ruten er den første danske indenrigsfærge, der sejler på miljøvenlig Liquefied Natural Gas (flydende naturgas). Med omstilling til LNG kan skibenes C02-emission reduceres med op til 25 procent, og udledningen af sodpartikler fuldstændig elimineres.

Bag den grønne nyhed ligger også historien om en helt ny og patenteret bunkringsteknik. Betechs bidrag til det enestående udviklingsprojekt er en speciel flangetætning som - bedre end gængse pakningstyper - sikrer den nødvendige gastæthed.


Hidtil hurtigste LNG-anlæg

Liquefied Natural Gas består af 99 procent flydende naturgas og 1 procent dieselolie. Færgen er udstyret med en dual fuel motor, som gør det muligt at sejle på både diesel og LNG.

Kosan Chrisplants LNG anlæg i Hou findes ikke magen til andre steder. En avanceret cryoge-pumpe og vakuumisolerede rør er en del af hemmeligheden bag den lynhurtige og patenterede gastransport.

Anlægget er udviklet i et samarbejde mellem Samsø-Færgerne, Q8 Danmark, Kosan Crisplant og MovingEnergy.

Modtag nyhedsbrev

Blå knap Læs artikel

 

Avanceret pakning tæmmer gassen

Advanced Gas Flange Gasket er en videreudvikling af de velkendte kamm-profiler og SWG-pakninger. Pakningen yder en væsentlig højere gastæthed ved et givet tilspændingsmoment.

Gaspakningen er særlig egnet til tætningssystemer med tryk op til 400 bar og medietemperaturer fra -200 til +1.000 grader Celsius.

Betech samarbejder med Kosan Chrisplant om de kritiske tætninger, som tæmmer den flygtige gas i LNG-anlægget.

LNG Gasket JG2

LNG Gasket JG2

Industry Square Signs

 

Kontakt os!

             Del denne side med andre: