Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

Kontakt om kvalitet

Charlotte Juul Tubæk
Kvalitetschef

Tel. (+45) 7656 2600
Skriv til os ... 

 

Søren Helmer Nielsen
Salgsdirektør

Tel. (+45) 4485 8100
Send email ...

 

30-09-2011

Betech Seals opnår højeste ISO rating

Det var med stor glæde og stolthed, at ledelsen i slutningen af september 2011 modtog evalueringsrapporten fra Det Norske Veritas, hvor ledelseskonklusionen er klar: Betech Seals’ rating er forbedret fra fire til fem – den højest mulige grad af styring. Og gældende generelt for alle forretningsområder.

Alle auditerede medarbejdere har udvist fortrolighed med kvalitetsstyringssystemet og har stor kompetence på deres respektive felt. Ingen procesafvigelser er påvist, og auditøren fra DNV kunne ikke anvise væsentlige forbedringsområder. 

– “Først og fremmest er det et stort skulderklap til medarbejderne for vores holdning til at levere god og stabil kvalitet i alt, hvad vi arbejder med. Ansvarlighed, kundefokus og lønsomhed er blandt vores fælles kerneværdier, og efterlevelsen af dem bliver netop konkret i vores kvalitetssikringssystem”, fortæller salgsdirektør Søren Helmer Nielsen.
 

Væsentligt garantielement for kunden

– “Den høje rating er naturligvis også et vidnesbyrd overfor vores kunder: At vi som leverandør er helt i top på kvalitetsstyringen er et væsentligt garantielement i kundernes indkøb og produktion. Når man handler hos Betech Seals kan man forvente god kvalitet og styring i alt lige fra rådgivning i produktvalg, håndtering af din indkøbsordre, produktion, kvalitetskontrol og rettidig levering. Det er netop de kvaliteter, vi kendes for”, fortsætter Søren Helmer Nielsen.

De gode resultater har medført, at Betech Seals i dag samarbejder med kunder, der ønsker PPAP dokumentation på udvalgte produktionsemner. At arbejde produktspecifikt efter principperne i ISO/TS 16949 kan ses som en naturlig overbygning på den generelle ISO 9001:2008 standard.


Belønning for stabilt og målrettet kvalitetsarbejde

– “Vi er en sammensat virksomhed med en vis geografisk spredning af funktioner. Det kan have sine fordele i form af nærhed og fleksibilitet i markedet, men det har også været én af årsagerne til, at vi i mange år har arbejdet målrettet med kvalitetsstyring”, siger kvalitetschef Charlotte Juul Tubæk.

– “At vi formår at etablere, efterleve og korrigere effektive forretningsgange som produktions- og handelsvirksomhed, er en af vores store styrker. På fabrikken har Toyotas LEAN metodik været medvirkende til de gode resultater, men det er i bund og grund den gode kultur og engagementet fra både ledelse og medarbejdere, der sikrer os det høje kvalitetsniveau. Vores rating har længe været grad 4, så at vi nu opnår grad fem kan ses som en belønning for en stabil og målrettet indsats”, slutter Charlotte Juul Tubæk.

ISO-certificeringen omfatter begge virksomhedens forretningssteder. På fabrikken i Bramming ved Esbjerg foregår al egenproduktion: Stans og skæring af pakninger, håndkonfektionering samt metalpladebearbejdning. Fra hovedkontoret i Herlev arbejder hovedparten af salgs- og produktteknisk personale ligesom her er lager, pakning og distribution af et omfattende handelsvaresortiment. 

Rating systemet er udviklet af DNV og har til formål at anvise relevante forbedringsområder bland de kritiske elementer i virksomhedens ledelsessystem.

DNV's ledelsesrapport efter ISO 9001:2008 audit september 2011:

             Del denne side med andre: