Furniture | Applied Art

Møbler og brugskunst er fremstillingsindustrier, der - foruden de tekniske og funktionelle egenskaber - skal tilgodese slutbrugernes behov for æstetiske og visuelt attraktive produkter. Gummi og silikone er materialer, der spiller en stadig større rolle i industrielt design.

Betech har den fornødne specialviden om de mange gummityper og deres tekniske anvendelsesmuligheder. Som industriel designer, møbel- eller brugskunstfabrikant følger du tendenserne og har ideerne til, hvordan gummi og silikone kan indgå på en funktionel eller nyskabende måde i dine produkter.

Moderne møbler har ofte en række mekaniske features, der skal øge brugerens komfort og møblets fleksibilitet eller anvendelsesfelt. Sådanne mekaniske konstruktioner kræver ofte en kombination af metal- og gummidele. Betech har stor erfaring i binding mellem metal og gummi.

Hvor gummi eller silikone indgår som materiale i et designprodukt, vil vi ofte stille kritiske krav til oplevelsen af overflade (ru/glat, hård/blød, struktur/ensartet etc.). Betech kan fremstille støbeværktøjer og udvælge gummiblandinger, der netop opfylder disse nøglekarakteristika i dit design.

Vores Tilter® produkter er en serie af banebrydende stolesæde-vippekomponenter og et fantastisk godt eksempel på den stærke gummi-metal binding. Tilter® er det enkle koncept for afslappede og sunde siddepladser. Kompakt, holdbart og funktionelt.

Tilter® 
Til sunde og komfortable stole

  Tilter logo
    www.TilterMotion.com

 

 

Produktgrupper som er særligt relevant for branchen

             Del denne side med andre: