Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

Historisk tidslinie

Se Betech Seals' historiske udvikling 1922-2012

Tidslinie_thumb_160px

01-08-2012

Kvalitetsløsninger gennem 90 år!

Betech Seals er kendt som leverandør af pakninger, tætninger, O-ringe, gummiformdele, bælge og andre tekniske komponenter til både OEM industrien og det servicemarked, der beskæftiger sig med reparation og vedligeholdelse af maskiner, energi- og procesanlæg samt andre tekniske installationer.

Foruden den høje produktkvalitet har rådgivning om pakninger, tætninger og andre beslægtede tekniske produkter således været kendemærket i hovedparten af firmaets nu 90 år lange historie.

Men det var ikke med dette speciale virksomheden blev grundlagt tilbage i 1922. Dengang så grundlæggeren Ferdinand Johansen muligheder i at sælge værktøj og værkstedsmaterialer til den industri og de fabrikanter, som på daværende tidspunkt var ved at grundlægge den nyere industrialisering i Danmark. Som mindre virksomhed i København blev det hovedstaden og Københavnsområdet, som udgjorde Ferd. Johansens naturlige opland.

Seneste større markedstiltag er åbningen af en salgsafdeling ved Stavanger i Norge i januar 2012. Forud for dette har Betech Seals også haft adgang til egen fabrik og salgsorganisation i Kina siden 2008 gennem søsterselskabet Codan Tech.

Med den tiltagende mekaniske og tekniske udvikling blev der et stadigt stigende behov for forsyning og viden om de tekniske materialer til tætning og pakning af maskiner, motorer, tank- og røranlæg. Snart udgjorde salget af tekniske materialer en væsntlig del af virksomhedens aktivitet, og den første egenproduktion i form af udstansede fladpakninger blev etableret i lagerlokalet side om side med værktøj, beslag m.m. I efterkrigsårene tager det særlig fart, men først i 1981 træffes den afgørende strategiske beslutning alene at satse på handel og fremstilling af disse tekniske produkter til industrien.


Historisk udvikling 1922-2012

Se nogle af de vigtigste begivenheder i Betech Seals' 90-årige historie ved at klikke på tidlinien til højre.


Dansk og internationalt marked

Betech Seals har sit naturlige fundament i det danske marked, men særligt gennem de seneste ca. 10 år er aktiviteterne også blevet rettet mod eksportmarkeder – både nære og fjerne. Dette har været en naturlig udvikling, fordi Betech Seals har ønsket at følge med sine store industrikunder ud i verden, i takt med at produktion er blevet flyttet til udlandet, og ledende industrier har udvidet deres afsætningsmarkeder.

Seneste større markedstiltag er åbningen af en salgsafdeling ved Stavanger i Norge i januar 2012. Forud for dette har Betech Seals også haft adgang til egen fabrik og salgsorganisation i Kina siden 2008 gennem søsterselskabet Codan Tech.

Nu i 2012 kan Betech Seals notere sig 90 driftige år som materiale- og komponentleverandør til dansk og europæisk industri – og dermed bidraget til den fantastiske, tekniske udvikling Danmark og den øvrige verden har oplevet i perioden efter 2. verdenskrig og frem til i dag. Og Betech Seals tager gerne del i den fortsatte udvikling med de udfordringer og muligheder industrien og den globaliserede verden møder i dag og fremover.

Hvordan kan Betech Seals' polymere løsninger forbedre produkter og applikationer i din virksomhed? Kontakt salgsafdelingen eller en produktspecialist.

             Del denne side med andre: