Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi sender regelmæssigt nyheder og informationer, som kan være relevante for dig.

Tilmeld dig - og bliv godt orienteret!

Du skal blot udfylde felterne nedenfor og tryk "Tilmeld". Du vil dernæst modtage en e-mail bekræftelse på, at du er tilmeldt.

Afmeld nyhedsbrevet

Hvis du ønsker at afmelde dig vores nyhedsbrev indtaster du blot din mailadresse nedenfor.

Kundeservice

 

Kundeservice & salg

Tel. (+45) 4485 8100
Skriv til os ...

 

 Betech logo

27-02-2015

To søstre forenes

1. april 2015 sammenlægges Betech Seals med søsterselskabet Codan Tech. Codan Tech fremstiller støbte gummi- og silikoneformdele. Den produktionserfaring og tekniske viden, som er udviklet gennem 100 år, er et nærliggende supplement til produktspecialerne i Betech Seals.

Sammenlægningen bliver en styrkelse af forretningen i begge selskaber. Vi fortsætter alle markedsaktiviteter, som de kendes i dag – nu blot i ét firma under navnet Betech A/S.

 

 

Betech logo

"Vi glæder os til at bringe flere idéer og muligheder ind i samarbejdet med vores kunder. Nogle er allerede kunde hos både Betech Seals og Codan Tech, men de fleste handler kun med den ene af af de to virksomheder."

 


Vi skifter navn til Betech A/S

Postadresse, telefonnumre, CVR nummer og bankoplysninger bliver de samme som i dag.

Fra 1. april beder vi jer benytte vores nye firmanavn, e-mail og hjemmesideadresse.

Få overblik over adresser, telefonnumre og bankoplysninger m.m. til det nye Betech A/S.


Al viden under samme tag

Med al viden under samme tag kan vi i endnu højere grad arbejde innovativt – og fortsat forfølge vores mission: At skabe merværdi og øget konkurrenceevne til kunderne gennem bedre helhedsløsninger.


Branchens bredeste kompetencecenter

Vores mange specialer og et stort team af erfarne medarbejdere giver kunderne branchens bredeste kompetencecenter: Pakninger, tætningssystemer, teknisk gummi, dæmpere, bælge og fleksible covers. Enhver komponent eller produktløsning baseret på polymerer og beslægtede teknologier.

 

Managing Director

"Vi mener, at langt flere kan få glæde af det alsidige produktprogram og stærke team af sælgere og tekniske eksperter, der nu samles i én organisation."

Michael Sjolte, adm. direktør

 


             Del denne side med andre: